Terima Kasih, Tawaran Pakej Combo Ini Telah Ditamatkan!

Bukan Itu Sahaja.. 
Anda Juga Boleh Menjana Income Sebagai Affiliate Dengan Limpahan Trafik Yang Bakal Anda belajar.
Dengan Gunakan Kaedah Yang Sama, Saya Hasilkan Lebih Dari RM14,000 Sepanjang PKP Untuk Jualan Produk Sendiri.. 
Bagaimana Saya Lakukan? 

Saya hanya ikut formula yang digunakan oleh para otai-otai internet.. apa yang mereka tawarkan..  tools apa yang mereka ada.. serta strategi apa yang mereka gunakan..

ini yang kita panggil FUNNEL!


Bezanya mereka buat dengan skala besar..  saya pula hanya skala kecil.. yang mana anda juga boleh lakukan! Malah pasti lebih baik dari saya.. 

Mereka jual produk info seperti ebook & video..  saya juga cuba jual benda yang sama...  memang best jual produk info.. sebab tak keluar modal.. berapa jualan yang kita dapat itulah keuntungan kita.. melainkan jika kita ada agen yang tolong promosikan.. 

Mereka guna sistem tempahan yang canggih-canggih.. saya gunakan onpay sudah cukup... memang best.. macam-macam boleh buat dengan sistem onpay ni.. paling best boleh promot produk orang lain guna sistem onpay ni.

Mereka guna sistem yang mahal untuk kumpul database, bayar bulan-bulan untuk sistem pengantaran email, saya gunakan onpay juga untuk kumpul database, hantar email & juga sms.. banyak dah jimat kos kat sini!

Malah saya juga guna onpay untuk hasilkan jualan yang berulang.. setiap hari dan setiap bulan!

Oleh sebab itu saya hasilkan panduan khas ini iaitu SIMPLE FUNNEL yang mana saya kongsi strategi mudah tapi sangat powerfull sampaikan newbie yang takde apa-apa produk pun boleh mulakan terus!

Kemudian saya juga hasilkan panduan yang dinamakan sebagai ONPAY METHOD yang saya cerita step by step macam mana otai-otai ni hasilkan jualan beratus ribu ringgit dengan begitu mudah sekali.. 

Sempena Ramadhan ini.. 

Saya buka peluang kepada anda yang berminat untuk dapatkan kedua pakej video ini pada harga RM100 sahaja (JIMAT RM67)

Sebab utama anda kena dapatkan pakej combo ini
Mudah Dilakukan
Proven Method
Mesra Newbie
Join Group Vip
Case Study Limpahan Traffik Tuan Izuddin
Beliau bukanlah seorang yang mempunyai ribuan followers.. salah satu kempen simple funnel beliau ini menghasilkan ribuan share dan juga database lebih banyak dari saya..  Tanpa guna sebarang iklan berbayar pun.. hanya guna wall dan post di group fesbuk.. Selepas ini jika beliau mahu promosikan panduan atau produk lain memang takde masalah sebab dah ada database. Kalau beliau pun kenapa anda tidak?
Promo Telah Ditutup 
Apa kata Mereka Yang Sudah Belajar?
Tawaran Ini Telah TAMAT!